Kom werken bij BrightOrange

Wil jij je economische kennis combineren met je psychologische interesses? Wil jij bij het hele proces vooraan staan zowel de eerste kennismakingsgesprekken tot de daadwerkelijke closing van de deal? Wil jij de belangen van de klant zo goed mogelijk behartigen?

 

Dan zoeken wij jou!

 

BrightOrange is een relatief klein kantoor dat haar klanten met name binnenhaalt door een over de jaren opgebouwd sterk netwerk. BrightOrange werkt door middel van korte lijntjes met het personeel, elk team bestaat uit een partner met een daarbij 1 of meerdere consultants voor de optimale proces begeleiding.

De werkzaamheden lopen uiteen van notulen maken bij de klant gesprekken en actief participeren tot het opstellen van de prijsindicatie en het doornemen van de Sales Purchase Agreement. Daarnaast is het netwerken een essentieel onderdeel van BrightOrange en ben je regelmatig te vinden op de golfbaan, bij Ajax of een ander netwerk event.

Wij zoeken iemand die naast een goede motivatie, flexibel is en niet bang is om af en toe een dag thuis te zitten en een andere avond tot laat door te werken. Daarnaast zoeken we iemand die leergierig is en graag de kneepjes van het M&A vak eigen wil maken. Heb jij een afgeronde WO opleiding met economische kennis en interesse voor de menselijke kant aarzel dan niet en stuur je CV en motivatiebrief naar:

leen@brightorange.nl of peterpaul@brightorange.nl