Kennisbank

Op deze kennisbank vindt u informatie en advies over het kopen of verkopen van een bedrijf, waardering, mediation en de alsmaar veranderende markt. Filter op onderwerp, lees een artikel of bekijk een van onze (animatie)video’s.

Oplossingen voor het oplopende personeelstekort

De arbeidsmarkt is krap en neemt alleen maar toe, waardoor veel ondernemers met hun handen in het haar zitten. Daarom moeten we kijken naar oplossingen. Hoe werf je goed gekwalificeerd personeel? En nog belangrijker: hoe bind je het personeel aan je organisatie? In dit artikel werpen we een blik op de Nederlandse arbeidsmarkt en geven wij slimme oplossingen voor het oplopende personeelstekort.

Lees verder!

Blik op de branche Hotelsector

De hotelbranche heeft het zwaar. In dit brancherapport nemen we de branche onder de loep en kijken we naar de veranderingen in de branche, de macro-economie en de overnamemarkt. Download nu gratis.

Lees verder!

Belangrijke documenten bij een bedrijfsovername

Je (ver)koopt niet zomaar een bedrijf. Om ervoor te zorgen dat het proces goed verloopt en beide partijen goed beschermd zijn, komen er diverse contracten en documenten kijken. Wij hebben 35 belangrijke documenten bij een bedrijfsovername voor je op een rij gezet.

Lees verder!