Over BrightOrange

Wie is BrightOrange?

Wij zijn een corporate finance adviesbureau dat gespecialiseerd is in bedrijfswaardering, het begeleiden van aan- en verkooptrajecten, waardering en schadeberekening in gerechtelijke procedures en mediation. Sinds 2014 gaan wij tot het uiterste voor onze klanten. Van het eerste adviesgesprek tot en met de closing van de deal.

Wat drijft ons?

Wanneer u overweegt een bedrijf te kopen of te verkopen, komt u in een bijzondere fase van uw leven terecht. Het is ons doel om dit bijzondere traject tot een resultaat te leiden waar we samen trots op zijn. Dat doen we door u te adviseren en te begeleiden in het hele proces. We nemen alles voor u uit handen, zodat u zich gewoon kunt blijven focussen op het runnen van uw bedrijf.

Waarom is BrightOrange het beste voor u?

Onze partners hebben meer dan 25 jaar ervaring opgedaan in diverse sectoren en complexe situaties. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening perfect afstemmen op uw situatie. Waar we ons vooral in onderscheiden is onze persoonlijke aanpak. Wij hebben toegewijde dealteams die gedurende het traject nauw met u samenwerken. Persoonlijk contact en een goede klik zijn daarom essentieel om het beste resultaat te halen.

Hoe ziet een traject met BrightOrange eruit?

Wij beginnen altijd met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek krijgen we een helder beeld van uw wensen en motieven en kunnen we nadenken over mogelijke oplossingen. Vervolgens verwerken we de informatie uit het gesprek in een offerte die aansluit bij uw behoeften. Als u vertrouwen heeft in BrightOrange en akkoord gaat met de offerte, starten we het proces. In het hele traject begeleiden we u om samen tot het beste resultaat te komen.

Wat klanten over ons vertellen

Onze diensten

Bedrijfswaardering

Aankoopbegeleiding

Verkoopbegeleiding

MBO/MBI

Mediation

Gerechtelijke procedures

Video: over BrightOrange

Onze kernwaarden

Expertise

Met onze jarenlange ervaring hebben we alle expertise in huis om u goed te begeleiden. Daarnaast hebben we een groot netwerk van potentiële (ver)kopers en zijn we lid van (internationale) beroepsverenigingen en organisaties.

Persoonlijke aanpak

BrightOrange heeft een klein team, waardoor we ons volledig op u kunnen richten. Een vast, toegewijd dealteam staat dagelijks voor u klaar en werkt nauw met u samen tijdens het gehele traject.

Privacy

Wij vinden de privacy van onze klanten erg belangrijk. Daarom beschermen we gevoelige informatie, maken we gebruik van een sterk beveiligde dataroom en publiceren wij geen deals.

Ons team

BrightOrange heeft een team met hoogopgeleide professionals. Neem gerust contact met ons op voor advies of andere vragen.

Beroepsverenigingen en organisaties

BrightOrange is aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Daarnaast zijn onze partners Peter Paul Buijsrogge en Leen van Hoogdalem ingeschreven in het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen en zijn ze allebei Register Valuators. Daarnaast is Peter Paul forensisch mediator en Leen ADR mediator en MfN Registermediator. Leen is tevens lid van EACVA en NACVA.

Onze vestigingen

Om een optimaal landelijk netwerk te onderhouden opereren we vanuit drie vestigingen; Zwolle, Utrecht en Amsterdam.
Via onderstaande contactgegevens kunt u contact opnemen met een van onze locaties.

Volg BrightOrange